De Netwerkspecialist Auctions

GPS

Bied vanaf 1 Euro en win 1 van onze topproducten: van desktop computers tot laptops en servers, nieuw en tweedehands. Alles wat met netwerken en Communicatie te maken heeft, is hier te vinden! We hebben Topmerken en budget zoals Aruba, Cisco, Dell en HP.

Meer dan 140.000 kavels

Klantenservice

Veilig bieden en betalen

Toont alle 3 resultaten

  • Aantal biedingen: 0

    [shortcode_countdown_v2 insert_date="2021-09-17"]Huidig bod:
  • Aantal biedingen: 0

    [shortcode_countdown_v2 insert_date="2021-09-17"]Huidig bod:
  • Aantal biedingen: 0

    [shortcode_countdown_v2 insert_date="2021-09-17"]Huidig bod:

GPS veiling

GPS Antenna sma kopen? Bied vanaf 1 Euro en win 1 van onze gps veiling topproducten: Alles wat met GPS Antenna te maken heeft, is hier te vinden! Topmerken als Allied Telesis, Aruba, Cisco Systems, Dell PowerConnect, HP ProCurve, Juniper en LANCOM Systems en NetGear worden vaak aangeboden.

GPS veiling

Bied vanaf 1 Euro en win 1 van onze topproducten: Alles wat met GPS Antenna sma te maken heeft, is hier te vinden nieuw en tweedehands! Alles wat met Netwerk en Communicatie te maken heeft, is hier te vinden! Topmerken als AeroHive, Aruba, Cisco Systems, HP, Dell, LANCOM, NetGear en WatchGuard worden vaak aangeboden.

Online veiling

Begin met bieden in onze veiling bij De Netwerkspecialist. Het aanbod is divers en groot! Bied mee op kavels als GPS Antenna sma, kabels en veel meer.

Topmerken in de GPS veiling

De kavels die wij aanbieden in de veiling zijn van bekende topmerken zoals: HP, Aruba, Dell, Netgear en veel meer. Er komen regelmatig nieuwe topmerken voorbij als LANCOM, Cisco, 3com en Watchguard. Deze zijn in onze veiling te vinden.

De grootste Europese online veiling voor IT producten

De Netwerkspecialist is niet zomaar een online veilinghuis: we zijn Europees IT marktleider. Wanneer je op zoek bent naar een veiling voor Netwerken van een betrouwbare partner met een uitgebreid assortiment dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wekelijks wordt ons assortiment vernieuwt van alle topmerken.

Begin met bieden in de veiling

Registreer je gratis, of log in met je bestaande account, en breng direct een bod uit op jouw favoriete kavel(s). De kavels in onze veiling zijn hebben meer dan voldoende foto’s en hebben een duidelijke omschrijving, dus je weet altijd precies op welke kavels je biedt. Meebieden gaat snel en eenvoudig. Via onze Auctions app kan je nóg makkelijker en sneller meebieden. Veel succes met bieden!