De Netwerkspecialist Auctions

Netwerkkabels

Bied vanaf 1 Euro en win 1 van onze topproducten: van desktop computers tot laptops en servers, nieuw en tweedehands. Alles wat met netwerken en Communicatie te maken heeft, is hier te vinden! We hebben Topmerken en budget zoals Aruba, Cisco, Dell en HP.

Meer dan 140.000 kavels

Klantenservice

Veilig bieden en betalen

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

Netwerkkabels kopen

Netwerkkabels kopen? Bied vanaf 1 Euro in onze netwerkkabels veiling en win 1 van onze topproducten: van USB tot Netwerkkabels, nieuw en tweedehands. Alles wat met een stroom verlengkabel en console kabel te maken heeft, is hier te vinden! Stroom verlengkabel voor je PC. Een console kabel voor je switch en Storage Kabels voor je server worden vaak aangeboden.

Online veiling voor Netwerkkabels

Begin met bieden in onze veiling bij De Netwerkspecialist. Het aanbod is divers en groot! Bied mee op unieke kavels en veel meer.

Topmerken in de netwerkkabels veiling

De console cable ciscodie wij aanbieden in de veiling zijn van bekende topmerken zoals: HP, Aruba, Dell, Netgear en veel meer. Er komen regelmatig nieuwe topmerken voorbij als LANCOM, Cisco, 3com en Watchguard. Deze zijn in onze veiling te vinden.

Console cable cisco

Ontdek ons ruime assortiment aan console cables cisco.

De grootste Europese online veiling voor IT producten

De Netwerkspecialist is niet zomaar een online veilinghuis: we zijn Europees IT marktleider. Wanneer je op zoek bent naar een veiling voor Netwerken van een betrouwbare partner met een uitgebreid assortiment dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wekelijks wordt ons assortiment vernieuwt van alle topmerken.

Begin met bieden in de netwerkkabels veiling

Registreer je gratis, of log in met je bestaande account, en breng direct een bod uit op jouw favoriete kavel(s). De kavels in onze veiling zijn hebben meer dan voldoende foto’s en hebben een duidelijke omschrijving, dus je weet altijd precies op welke kavels je biedt. Meebieden gaat snel en eenvoudig. Via onze Auctions app kan je nóg makkelijker en sneller meebieden. Veel succes met bieden!