De Netwerkspecialist Auctions

Chromebook

Bied vanaf 1 Euro en win 1 van onze topproducten: van desktop computers tot laptops en servers, nieuw en tweedehands. Alles wat met netwerken en Communicatie te maken heeft, is hier te vinden! We hebben Topmerken en budget zoals Aruba, Cisco, Dell en HP.

Meer dan 140.000 kavels

Klantenservice

Veilig bieden en betalen

Toont alle 3 resultaten

 • HP Chromebook 11 G3

  25.00

  Kavel: HPCB-G3

  Aantal biedingen: 0

  [shortcode_countdown_v2 insert_date="2021-09-17"]Huidig bod:
 • HP Chromebook 11 G4

  25.00

  Kavel: HPCB-G4

  Aantal biedingen: 0

  [shortcode_countdown_v2 insert_date="2021-09-17"]Huidig bod:
 • HP Chromebook 11 G4 WiFi

  25.00

  Kavel: HPCB-G4-2

  Aantal biedingen: 0

  [shortcode_countdown_v2 insert_date="2021-09-17"]Huidig bod:

Chromebook HP 11

HP Chromebook kopen? chromebook HP 11 De HP Chromebook is een compacte, energiezuinige laptop waarmee je overal in de cloud kunt werken. Deze laptop werkt niet met Windows, maar met Chrome OS. Je logt eenvoudig in met je Google account en gaat aan de slag met Google apps, zoals Drive. De ingebouwde TPM chip versleutelt je documenten, waardoor alleen jij er toegang tot hebt.

HP Chromebook kopen in onze shop!

Chromebooks staan bekend om het snelle opstarten; binnen een paar seconden kun je al aan de slag. Een Chromebook HP 11 is voorzien van het eigen beveiligde besturingssysteem van Google: chromeOS. Hierdoor is het apparaat zeer goed beschermd tegen virussen, spam en andere ongeregeldheden. Bijkomend voordeel van de Google Chromebook is dat hij zichzelf update, waardoor je nauwelijks tijd kwijt bent aan onderhoud. Doordat alles werkt in de cloud heeft je Chromebook HP 11 geen krachtige hardware nodig. Hierdoor is deze Google notebook licht van gewicht en een goedkoop type laptop. Nog een bijkomend voordeel van het ontbreken van krachtige hardware is dat een ontzettend energiezuinig is. Met een Chromebook hoef je je geen zorgen meer te maken of je wel bij een stopcontact in de buurt zit. De accu gaat namelijk lang mee, sommige zelfs tot 12 uur lang! Handig dus voor in de trein of voor tijdens een lange school- of werkdag. Als specialist op het gebied van Chromebooks bieden wij je verschillende topmerken aan zoals HP en Acer . Wil je graag nog meer weten over deze lichtgewichten? Maak kennis met Chromebooks.

Begin met bieden in de veiling

Registreer je gratis, of log in met je bestaande account, en breng direct een bod uit op jouw favoriete kavel(s). De kavels in onze veiling zijn hebben meer dan voldoende foto’s en hebben een duidelijke omschrijving, dus je weet altijd precies op welke kavels je biedt. Meebieden gaat snel en eenvoudig. Via onze Auctions app kan je nóg makkelijker en sneller meebieden. Veel succes met bieden!