De Netwerkspecialist Auctions

Foto & Video

Bied vanaf 1 Euro en win 1 van onze topproducten: van desktop computers tot laptops en servers, nieuw en tweedehands. Alles wat met netwerken en Communicatie te maken heeft, is hier te vinden! We hebben Topmerken en budget zoals Aruba, Cisco, Dell en HP.

Meer dan 140.000 kavels

Klantenservice

Veilig bieden en betalen

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

Foto & Video veiling

Camera flitser kopen? Bied vanaf 1 Euro en win 1 van onze topproducten: Alles wat met Camera flitsers te maken heeft, is hier te vinden nieuw en tweedehands! Alles wat met Camera flitsers te maken heeft, is hier te vinden! Kavels als een Nikon Flitser of Sony flitser worden vaak aangeboden.

Online veiling voor Foto & Video

Camera Flitser kopen? Begin met bieden in onze veiling bij De Netwerkspecialist. Het aanbod is divers en groot! Bied mee op kavels als Nikon Flitser , sony flitser en meer.

Topmerken

De kavels die wij aanbieden in de veiling zijn van bekende topmerken zoals: HP, Aruba, Dell, Netgear en veel meer. Er komen regelmatig nieuwe topmerken voorbij als LANCOM, Cisco, 3com en Watchguard. Deze zijn in onze veiling te vinden.

De grootste Europese online veiling voor IT producten

De Netwerkspecialist is niet zomaar een online veilinghuis: we zijn Europees IT marktleider. Wanneer je op zoek bent naar een veiling voor Netwerken van een betrouwbare partner met een uitgebreid assortiment dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wekelijks wordt ons assortiment vernieuwt van alle topmerken.

Begin met bieden in de Foto & Video veiling

Registreer je gratis, of log in met je bestaande account, en breng direct een bod uit op jouw favoriete kavel(s). De kavels in onze veiling zijn hebben meer dan voldoende foto’s en hebben een duidelijke omschrijving, dus je weet altijd precies op welke kavels je biedt. Meebieden gaat snel en eenvoudig. Via onze Auctions app kan je nóg makkelijker en sneller meebieden. Veel succes met bieden!